Staben

De sju sektionernas skräck

Ondare än skavsår, hårdare än skånskt vatten1, elakare än CSN. De sju sektionernas skräck, fasansfulla pirater under ledning av den ökände Captain Morgan får blodet att frysa till is2 i nollans ådror. Var de än drar fram skriker folket i panik och man vet att festen har börjat.

Tía María

Tía Virgen María e Lindo y Dulce, av sina beundrare3 kallad Tía María, oäkta dotter till en spansk adelsman och hans vackra hushållerska. Vid nitton års ålder bröt hon med sin far för att uppleva det vilda sjörövarlivet och hon gjorde sig snart känd som en av de allra mest skoningslösa i sin jakt på spänning och fest. Trots sin ringa ålder har hon festat på alla de sju sektionerna och de som överlevt mötet med henne vet att hon inte är att leka med4.

John Silver

Long John Silver jr. of A. T. M., eller John Silver som han kallas när han är alkoholmogen5 är en notorisk suput och vällusting, skicklig på både det ena och det andra6. Han säger aldrig nej till en öl, tyvärr säger han inte nej till den tjugosjunde ölen heller, vilket kan få oönskade effekter.

Red Bull

Rederick Bartholomew the Buck, mer känd som Red Bull, är mannen som aldrig ger upp. För nollan är han fullkomligt livsfarlig - så det är tur att hans röda skägg tydligt signalerar hans ankomst. Red Bull är känd för att aldrig någonsin bli trött eller full, bara medvetslös. När han inte är det är han ständigt på jakt efter något7 att tillfredsställa sin längtan med.

Boatswain Cascarilla

Cocodrilo Cascarilla e Tirón y Ukulele, i ämbetet kallad Boatswain [bo:s'n] Cascarilla [-rillja], är inte bara den som ser till att hålla De sju sektionernas skräck på rätt kurs utan även den som håller dem på rätt vätskenivå. Eftersom han som alla spanjorer är en riktig man så skäms han inte det minsta för att spela ukulele, vilket nollan säkerligen kommer att erfara. Boatswain Cascarilla är en av de få som med säkerhet vet att det finns krokodiler under sängen.

Captain Morgan

Sir Horny Morgan of Llanrhymney, ökänd under namnet Captain Morgan, är den hårdaste och grymmaste av dem alla. Hans dösnygga mustasch visar tydligt att detta är en man med makt och med järnhand styr han över sina undersåtar8. Han brukar ta ut flickor på långa nattliga promenader utan att fråga vare sig sin mamma eller flickornas pojkvänner om lov, annars rådgör han med sin mor om alla viktiga beslut9.