Datatekniksektionens Nollning 2000!




MER BILDER KOMMER SNART...

Det var en gång en liten, liten, akademisk bondby på toppen av en stor sanddyn. Där bodde en frisk och stark falafelbagare och livet gick sin gilla gång tills plötsligt en dag då NOLLESTORMEN kom.

Eftersom nollan inte var en vanlig delmängd av nollan utan TRE gånger så mycket nolla som den vanliga nollan brukat vara, var det bäst att kalla på förstärkning:


Ur en rakiflaska kom en ande - Spiritus - andemeningen med nollningen, redo att uppfylla falafelbagarens alla perversa önskningar. Även nollan bör se upp med vad den önskar sig. När nollan minst anar det kan Spiritus uppfylla den.


Falafelbagarens första önskning var att få en babe av klass till sin stab - Alice Baba. Legenden säger att hon en gång blev kidnappad av de primitiva rövarna kända som "El Lektros". Efter ett år i fångenskap lyckades hon brotta sig fri och med hedern mer eller mindre i behåll står hon nu framför nollan. Så passa sig, nollan - annars kanske Alice Baba tar några fula grepp.


Men falafelbagarens behov var inte tillfredställt. Han sade till Spiritus: "Jag längtar efter ett ordentligt stycke- en saftig Shawarma". Sekunden senare stod en kryddstark pingla framför honom. Nollan får se upp, ty om nollan inte ger Shawarma den respekt hon kräver kommer hennes alldeles egna skyddsande och utkräver en blodig hämnd.


Med karavanerna, lika säkert som flugor till ångande kameldynga, kom från norr en man, vid vars namn hela kamelflocken darrade. Han var Sins Bad, den närsynte syndaren. Med sina plirande grå ögon och sitt dallrande bleka fläsk, stirrar han på nollan och säger "Hey, Babe".


Med Sins Bad kom ett krigsbyte från tidigare nollningar. Prinsessan Mandelbrot hade rövats bort av den tvivelaktige Sins redan vid späd ålder, men har under de senaste årens tuffa tillvaro blivit hård och stark, så akta sig nollan!


När hans stab nu var fulltalig önskade sig bagaren att han skulle få bli den störste ledaren som någonsin trampat öknens glödheta sand. Med sedvanlig respekt svarade Spiritus: "Er önskan är min lag." I en puff av blå rök hade den simple bagaren förvandlats till Överphös Falafelkungen samtidigt som hans enkla trasor till kläder förvandlats till en dräkt i svart och skimrande guld värdig en Överphös.



Allt vad du behöver:

Schema över nollningen:

Bildarkiv

Presentation av Datatekniks Phøsare

Bra Länkar