Välkommen till Datatekniks Nollning 2000!
Schema:

Antingen kan man ta en titt på Datatekniksektionens TimeManagernTM, eller också kan man helt enkelt se vad nollningen erbjuder här:

Vecka 1

Måndag 28/8

Nolleuppdragsutdelning med Heavy-Metal-pub

För att nollan inte skall förbli nolla för all framtid, krävs att nollan utför sitt nolleuppdrag med bravur. Men hur får man reda på vad för ett invecklat men roligt nollupdrag den fruktade Staben har kokas ihop krävs det av nollan att nollan är närvarande vid denna Nolleuppdragsutdelning. En sak är dock mycket viktig att poängtera: Nolleuppdraget är djävlett hemlett, och får inte avslöjas för någon, inte ens mamma. Till sin hjälp att lösa uppgiften kommer nollan att få ett antal phøsare. På den efterföljande Heavy-Metal-puben får den oinitierade stifta bekantskap med legender som Van Halen, Judas Priest och Accept, medan vi andra headbangar loss natten lång...
Tisdag 29/8

Plugga...

Onsdag 30/8

Kräftskiva

Eftersom teknologer och kräftor kräfva samma drycker, är det ofta trevligt när de mötas. Teknologerna brukar ha på sig roliga hattar och dricka øl-och-snaps medan kräftorna brukar ligga väldigt stilla på tallrikar och vänta på ett bra tillfälle att bli uppätna. För övrigt är det ju av alla djur mest synd om kräftan, ty hon dör levande.
Torsdag 31/8

Safari

Nollan kanske tror att safari måste vara förlagt till något östafrikanskt land, och att man bara måste se en massa elephantspillning och skenade gnuer. Det är fel. Även i Lund, närmare bestämt i Kårhuset, kan ibland få se vad folk brukar ha för sig där. Man brukar kunna få se bergsklättrare, MC-knuttar och photographer i kast med att utöva sina hobbies i Kårhusets ypperliga lokaler. Har man riktig tur så kanske även Datorföreningen tar fram någon obskyr terminal som man kan spela Tetris på.
Fredag 1/9

Beachparty

Eftersom Lund lider en akut brist på fräcka stränder, måste man åka ända till Lomma för att kunna ha ett ordentligt Beachparty. Klåkkan 17 börjar bussarna att rulla från Kårhuset med destination Lomma. Med på bussarna kommer, förutom Øverphøsare från samtliga sektioner samt Nollegeneralen, nollor från hela LTH att vara. Väl framme på beachen kommer det att bli ädel täfvlan mellan sektionerna, bland annat beachvolley och gräva-ned-Øverphøs- så-snabbt-som-möjligt. När det börjar mörkna kommer stora grillen fram och nollan kommer att serveras ett nygrillat skrovmål. Trots att man befinner sig på stranden kommer det att bli ett rejält fededischo, eftersom de förutseende festfixarna släpat dit en massa fräck AV-utrustning. Fram mot småtimmarna kommer sedan bussarna att skeppa nollan hem till Lund igen.
Lördag 2/9

Mysig sittning

Ledordet för denna sittning är mys. Dämpad belysning. Tända ljus. God mat. Romantik. Rödvin. Bara lugna låtar. Trubadurer. Mysig klädsel.
Söndag 3/8

Plugga...
Vecka 2

Måndag 4/9

Plugga...

Tisdag 5/9

Märkesmålning/Sjungboksinsångning

En oinsjungen sjungbok är obrukbar. Ta chansen att gå på denna tillställning och sjung in din nyinköpta sjungbok och lär dig alla trix som står mellan raderna.
Onsdag 6/9

Plugga...

Torsdag 7/9

Plugga...

Fredag 8/9

Plugga...

Lördag 9/9

Nollelördag och grisphest

Nollelördagen börjar med en rejäl phrukost, vilken inmundigas utanför Kårhuset. Därefter beger man sig ner till Lundagård där man strider mellan sektionerna i olika tävligsgrenar såsom hinderbana, tornérspel och gyttjebrottning. När man är färdiglekt beger man sig upp till E-husets innergård där det serveras helstekt svin. Sedan är det dags att gå ned till Kårhuset och kolla om M-nollan blivit upphöjd till etta.
Söndag 10/9

Regatta

Med nollelördagen i färskt minne drabbar sektionerna samman i ännu en batalj på liv och död. Denna gång är det i form av en sjöslag i sjön Sjøn, där fantasifulla flytetyg krigar på liv och död, samtidigt som det mutbara domarkollegiet ger poäng efter fartygens brahet. Senare äger den väldans hemula Regattabalen rum. Det är inte som en vanlig bal. Till exemple har man ouveralle på sig. Den är rolig.Vecka 3

Måndag 11/9

Plugga...

Tisdag 12/9

Philmvisning

Kåren kommer i år att för första gången organisera en visning av en ny och fräck philm. Vid denna tidnings pressläggning är det dock okänt vilken denna philm kommer att bli. Klart är dock att det kommer bli världpremiär på den varmt efterlängtade Øverphøsphilmen!!!
Onsdag 13/9

Plugga...

Torsdag 14/9

Sikta mot stjärnorna

Varför spendera hundratals kronor för att se en livekonsert med din favoritartist? Ta istället chansen att se dina egna kursare göra en minst lika bra tolkning till en bråkdel av priset!
Fredag 15/9

Plugga...

Lördag 16/9

Ølresa & Smurfpub

Att åka till Danmark är kul och om man dessutom blir bjuden på gratis øl på ett danskt bryggeri är det ju ännu kuligare. Att sedan måla sig blå i ansiktet och lyssa på Smurfmusik gör ju inte dagen sämre.
Söndag 17/9

Plugga...
Vecka 3

Måndag 18/9

Plugga...

Tisdag 19/9

Plugga...

Onsdag 20/9

Plugga...

Torsdag 21/9

Plugga...

Fredag 22/9

Plugga...

Lördag 23/9

Nollegasque

Det är nu det gäller- detta är finalen på nollningen. Avgörandets stund; skall nollan blivit upphöjd till etta och få privilegiet att bära den hett eftertraktade Teknologmössan, som för övrigt bara kan köpas hos Bergmans Hattaffär i Malmö, eller skall nollan alltid förbli en nolla och aldig ens få chansen att bli civilingenjör.
Söndag 24/9

Plugga...


Allt vad du behöver:

Schema över nollningen:

Bildarkiv

Presentation av Datatekniks Phøsare

Bra Länkar