HEJSAN NOLLAN!

Välkommen till Lund! Vi hoppas att du kommer trivas här med oss och att du kommer njuta av din studietid! Som ny teknolog kan det ibland kännas lite överväldigande med all ny information och nya intryck som du utsätts för dagligen, så därför kommer du som n0lla få genomgå en n0llning tillsammans med dina nya kursare. N0llningen kommer innehålla några av de roligaste sakerna du kommer hitta på här i studentlivet, och ge dig en god start här i ditt nya hem! Detta är ett ypperligt tillfälle att lära känna många nya vänner, både nyantagna studenter så som äldre teknologer.

Schemat kommer vara fullspäckat, så ibland kan det kanske kännas lite för intensivt. Detta är inget problem, då man väljer helt själv på vad man vill vara med på. Vi kan däremot varmt rekommendera att vara med på så mycket som möjligt, då n0llningen är förbaskat rolig!

På denna hemsida finns det en massa bra information för dig som n0lla, så klicka dig gärna runt och läs på om så mycket du orkar. Skulle du ha några ytterligare frågor, om vad som helst, tveka inte att fråga dina phaddrar! De vet en massa bra saker om Lund som inte fick plats här. Lyckas man inte få svar på sina frågor på något av ovanstående sätt, tveka då inte att maila nollning@dsek.se, så ska vi se till att du får ett svar!

Väl mött!

STABEN

STABEN

FenrIR
KerbeerOS

MaedhROS
Strix

CerVuze
Aran.TAR

Pascal
d'ArcWeb

LANa
Lynx²

ArcToS
D:jkXtra

SCHEMA

NOLLEGUIDEN

SPONSORER